Våra tjänster

Blue Light Security har mångårig erfarenhet av att hålla ordning i evenemang och tillställningar där det finns en större folkmängd i rörelse och alkoholhaltiga drycker serveras. Vi ser till att hålla ett nära samarbete med personal så att dagen flyter på smidigt och för en nära dialog med uppdragsgivaren. Vårt fokus är att hyra ut ordningsvakter som i sin tur upprätthåller lag och ordning och samtidigt håller en god servicenivå på allmänna evenemang.


För att alltid vara tillgänglig för kunden och kunna uppnå ett gott resultat samarbetar vi med alla större bevakningsföretag i landet och på så sätt ha en stor reserv av ordningsvakter att kunna förmedla och hyra ut till uppdragsgivaren. Blue Light Security är ett auktoriserat bevakningsföretag av länsstyrelsen. Vi är belägna i Göteborg men tveka inte att kontakta oss även om ni är belägna i en annan region, så kan vi hjälpa er att uppfylla era behov av ordningsvakter.

Samarbete

För att vara för eventuella kunder, har vi ett samarbete med ett auktoriserat företg som heter Safetly. Safetly är ett app-baserat bevakningsföretag och genom vårt samarbete kan vi lägga upp jobb till tillgängliga vakter baserat på avståndet till uppdragsgivarens objekt, omdömen och kompetens. Mer information om detta kommer inom kort. I dagsläget samarbetar vi även med flera företag för bemanning av ordningsvakter i olika sorters miljöer och tillställningar såsom festivaler och karnevaler bland annat.

Vision

Vi är belägna i Göteborg och bedriver verksamheten i Västra Götalands län, men med tanke på det omfattande samarbetet som vi har med olika företag är vårt mål att bemanna ordningsvakter i hela landet och på så sätt uppfylla kunders behov var de än befinner sig. Visionen är att alla ordningsvakter som vi bemannar ska ha samma villkor och förhållanden.

kontakta oss